Belgieheeftwerk.be

BEL MIJ TERUG

Sodeva Consulting & Development

Sodeva Consulting & Development
Sodeva Consulting staat voor organisaties doen evolueren door het menselijk kapitaal op een optimale wijze te beheren. Om binnen dit idee een toegevoegde waarde te betekenen, werd Sodeva Consulting in 1981 opgericht als HR advies en consultancy kantoor. Door onze unieke kijk op mensen en prestaties en haar ‘full engagement’ voor klantenrelaties, evolueerden we van een pure externe selectiepartner tot een interne gesprekspartner op het vlak van het evalueren van menselijk kapitaal. Bovendien integreerden we in 2005 een trainingsdivisie (Tavernier [amp] Partners; Sodeva Development), waardoor we de prestaties van werknemers nog sterker kunnen stimuleren. Hierdoor groeiden we uit tot een expert op het vlak van mens en rganisatie.

Met kantoren in Mechelen, Kortrijk en Roubaix (Frankrijk) bestaat Sodeva Consulting vandaag de dag uit een team van ervaren consultants, trainers en office support medewerkers. Vanuit onze grensoverschrijdende visie hebben wij een strategische samenwerking met 3PM Associates, een gerenommeerd HR-adviesbureau uit Nederland. Samen bieden wij een uitgebreid dienstenpakket in werving [amp] selectie, executive search, competentiemanagement en talentdevelopment in Belgie, Frankrijk en Nederland.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

NetCare Netwerkt werving & selectie Safir Consulting Sodeva Consulting & Development Safir Freelancers (R) DynaFin Xquisit bvba Helder Recruitment Glasford Skywalker Customer Contact b.v.