Belgieheeftwerk.be

BEL MIJ TERUG

Gratis doorposten B

Met de komst van het OTYS Multiposting Framework (OMF) maakt de onderscheidende recruitment-software leverancier OTYS het mogelijk om ons platform open te stellen voor elke OTYS klant. Dat zijn ruim 800 organisaties en 6000+ gebruikers. Een laagdrempelige manier voor onze licentiehouders om méér content te krijgen!

TOEGANG TOT MEER DAN 1.000 VACATURES

Het OTYS netwerk van recruiters in België heeft dagelijks meer dan 1.000 vacatures open staan. Op hun eigen site en in hun OTYS systeem. België heeft Werk benut de kracht van dit netwerk door onderdeel te zijn van het OTYS Multiposting Framework (OMF). Onze lokale vacaturebanken zijn daarmee kostenloos opengesteld voor alle OTYS gebruikers en hun vacatures.

Bent u OTYS user? Mail naar contact@belgieheeftwerk.be en u krijgt per mail hoe u de toegang in een paar minuten tijd kunt realiseren !

MEER VACATURES OP UW VACATUREBANK, DUS MEER BEZOEKERS

Iedere vacaturebank zoekt naar de snelste manier om zoveel mogelijk content op de eigen site te krijgen. Want content, vacatures in dit geval, trekt bezoekers. Hoe meer bezoekers u krijgt, des te groter is de kans dat zij uw adverteerders vinden. En een succesvol ingevulde vacature is natuurlijk hét argument voor een werkgever en recruiter om vaker te kiezen voor uw vacaturebank.

Maar dat niet alleen... Hoe meer bezoekers uw vacaturebank trekt, hoe meer kandidaten zich inschrijven in de alleen voor u inzichtelijke database ! Deze kandidaten kunt u vervolgens zelf bemiddelen, uitzetten in uw netwerk aan regionale recruiters én aanbieden aan de recruiters die met OTYS werken en u contact mee heeft. Ook voor hen kunt u de rol van strategisch regionaal inkoopkanaal op u nemen.

Onze klanten

Talent4Retail Safir Freelancers (R) Target Recruitment Together Abroad Skywalker Customer Contact b.v. Strand Associates Consulting Xquisit bvba Glasford Shoptalent BK2